Berry Eriksson


Vävda mattor, löpare. Material bomull, snören mattlin. Stickar vantar och pulsvärmare.Margarete Gustafsson


Käpphästar, dockor och andra mjuka fantasidjur.

Se även Sagoängens facebook


Lene Madsen


Stickar schalar, handledsvärmare,  i olika former, tröjor, ponchos, mössor, kuddar,  halsband och utställningsföremål beroende på tema. Se även hemsidan Leluma

Susanne o Erica Seiboth


Handstöpta  ljuskronor. Vita, svarta och röda. Varierande storlekar och former som stjärnor, runda, ovala, fyrkantiga mm. Se även Hultljus facebook

Kerstin Hansson Lindroth


Med rötter nära naturen i Jämtland och Ångermanland föddes mitt intresse för näver. Mitt mål är att föra detta uråldriga hantverk och material in i nutiden genom att smycka dem på mitt personliga sätt med en kvalité som tål att användas så att det med tiden får handens patina.

Berit Sjölund Jungmalm


Väver bruksvävar i olika tekniker och material, t.ex. halm.

Lena Lysvret


Textil är ett fantastiskt material som är både vackert och har många praktiska egenskaper. Från rena konstverk som väggbonader och dukar till smarta väskor och necessärer. Återbruk i kombination med nytt ger mig möjlighet att skapa både bruksföremål och konst. Att kunna skapa nytt av gammalt har alltid varit en källa till inspiration.

Se även hemsidan Lenas Lappar

Marianne Assarsson


Tillverkar armband av flätade tenntrådar, som monteras på renskinn. Det är ursprungligen ett samiskt hantverk. Inspriationen kommer från när jag befinner mig i fjällen.

Thomas Blomgren


Smider ljusstakar, grindar, staket, ljusbärare, skyltarmar, stolar, beslag till byggnader mm. Både klassiska modeller samt egen design.